21. mai 2010

Paris #1

Er et par dager siden jeg kom tilbake fra Paris, men travle dager har gjort at det ikke ble noen oppdatering før nå. Det var en flott tur, og vi fikk sett og gjort alt vi hadde planglagt på forhånd :)

Den første dagen gikk med til reising og litt vandring på måfå rundt i Paris. Kom blant annet over en Kusmi te-butikk, så et par bokser Kusmi te ble med hjem i kofferten :)


Dag nummer to startet i Marais-området (4. arrondissement). Vi hadde sett oss ut et par vintagebutikker (secondhand), men siden det var søndag og vi var litt tidlig ute, så hadde ikke butikkene åpnet ennå :) Men etter litt vandring rundt i de koselige gatene, og en kopp te, var det tid for shopping. I Coiffeur vintage fant jeg meg en mørk blå kjole med blå blomster, samt et blått skjørt/shorts med hvite prikker. Fra Free 'P' Star ble det en rød kjole med hvite blomster, samt en svart kjole med orange frukt på (bilder kommer senere). Etter shopping og lunsj satte vi kursen mot Notre Dame, som det er bilder av under her.


Jeg ble virkelig imponert over alle de store og flotte bygningene i Paris, med mange små detaljer.

Under: noen Parisglimt; makroner, metroskilt, te & guidebok og en av mange flotte bygninger. Vi kjøpte et femdagers Paris visite kollektivtransport-kort med en gang vi kom dit, og brukte metroen flittig.

(mer om Paris kommer :) )

Ønsker alle som er innom en god langhelg!

2 kommentarer:

tinemor sa...

Ser ut som en fantastisk tur.
Min store drøm er å komme til Pais!
Klem

Vingesus og Julebrus sa...

Hei! Tusen takk for hilsen!!

Så masse flotte bilder fra Paris!! Var i Paris en helg i januar for 3 år siden, men likte ikke byen på vinteren. Vi må nok ta en tur tilbake om våren eller sommeren, for alle sier jo at det er en faantastisk by!!

Klem!!